Referenties

 

logo aapro

“Op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor kwam ik tijdens een netwerkbijeenkomst in contact met een collega ondernemer die goede ervaringen had met Yver Administraties. Direct een afspraak gemaakt en na een prettig kennismakingsgesprek heb ik de administratie van mijn bedrijf in handen gegeven van Erwin en Yvonne.
In goede handen, want ook na vele jaren ben ik nog steeds zeer tevreden.
Ze hebben kennis van zaken, denken met je mee, kennen je bedrijf en persoonlijke situatie en voorzien je gevraagd en ongevraagd van goede raad en advies.
Ze zorgen ervoor er voor dat ik me over mijn boekhouding, belastingaangiftes en relatie met de belastingdienst geen zorgen hoef maken”.

Berry Lussing


fleuranthus logo

“Als je als ondernemer start met een eigen zaak, komt hier veel bij kijken. Een heel belangrijk deel is de boekhouding. Wij zijn op advies in 2004 in contact gekomen met Yver Administraties en hebben sindsdien goed contact. Ze staan ons bij op financieel gebied, zowel zakelijk als privé. Ze denken in het belang van de ondernemer en handelen accuraat. Buiten dit alles is Yver een gemoedelijk kantoor waar je je geen klant voelt maar een beetje familie”.

Steffan Nijmeijer


salon-elegance-enschede-1948 logo 1

“Voor jezelf beginnen geweldig, maar de boekhouding, dat was en is echt niet mijn ding. Via mijn ouders kwam ik in 1987 in contact met Yvonne en Erwin. Na al die jaren heb ik nog steeds geen klachten. Niet van de belasting maar ook zeker niet over hen. Yver Administraties is een kantoor wat altijd voor je klaar staat. Voor hen is nooit iets teveel, onder het genot van een kopje koffie kun je bij hen voor al je vragen terecht. Yver Administraties is gewoon een gerust gevoel, ik hoef me over boekhouding geen zorgen te maken. Ik ben al jaren klant en hoop dit nog jaren te blijven”.

Eugeniek van der Zee – van het Heul


logo pluimers

“Yver Administraties is voor ons van begin af aan een kantoor waar je van op aan kunt. De korte lijnen zijn voor ons van onschatbare waarde. Het geruggensteund weten door een deskundige op administratief en belastingtechnisch terrein is voor ons een zorg minder. Hun adviezen kunnen we adequaat toepassen in onze werkzaamheden. Bij het uitwisselen van onze papieren is er altijd tijd voor persoonlijk contact”.

Henk Pluimers


eskoeriers-logo

“Yver is een kantoor met een persoonlijke benadering waar men graag meedenkt met mij als ondernemer. De kwaliteit van de geleverde diensten zijn voortreffelijk”.

Vincent Mik


logo dema

“Yvonne en Erwin Wolberink doen niet alleen mijn boekhouding maar zitten vooral als adviseurs naast mij. Het zijn meedenkers en dat waardeer ik zeer”.

Henny Schiphauwer


logo jvg

“Via een kennis zijn wij in contact gekomen met het team van Erwin en Yvonne. Sinds 2010 laten wij  onze administratie door Yver Administraties uitvoeren. Een team met veel kennis en ervaring die met veel zorg de administratie afhandelt. Een team dat altijd klaarstaat om je vraagstukken te beantwoorden en te bespreken. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Yver Administraties!”

Narek Grigoryan


 Resulting Groep

“Sinds de start van mijn eigen onderneming in 2008 ben ik zeer tevreden over de adviserende en uitvoerende administratieve – en fiscale werkzaamheden door Yver Administraties.

Yvonne en Erwin Wolberink staan me – gevraagd en ongevraagd – bij in vraagstukken m.b.t. mijn zakelijke activiteiten. Het team van Yver kenmerkt zich door het snel reageren op vragen, oplossingen die aansluiten bij mijn privé en zakelijke situatie. Ze denken positief kritisch in mogelijkheden. Mede door hun inlevingsvermogen en interesse. Yver is een organisatie die oog heeft voor niet alleen de klant maar ook de mens achter de klant. 

Erwin is mijn klankbord, die integer handelt waarbij mijn belang centraal staat”.

Marcel Steensma


Ozn LOGO

“Al jaren kwamen we met onze privé belastingaangiftes bij Yver Administraties.

Toen wij in 2009 “Overledenen Zorg Nederland” zijn begonnen is er door Erwin en Yvonne op een zeer professionele wijze begeleiding en advies geboden hoe te beginnen met een eigen bedrijf. Nu zoveel  jaar verder zijn onze bedrijven uitgegroeid naar iets moois waar we trots op zijn.

Mede door de persoonlijke benadering van bepaalde zaken is het prettig zaken doen met Yver Administraties. Ze staan ten aller tijden klaar voor oprecht advies mocht zich een probleem voordoen.

Ik kan stellen dat mede door Yver Administraties ons bedrijf is geworden wat het nu is.

Door bovenstaande is er een bepaalde klik ontstaan die wat ons betreft nog jaren zal voortduren”.

Betto en Marion Nijland