Referenties

 


fleuranthus logo

“Als je als ondernemer start met een eigen zaak, komt hier veel bij kijken. Een heel belangrijk deel is de boekhouding. Wij zijn op advies in 2004 in contact gekomen met Yver Administraties en hebben sindsdien goed contact. Ze staan ons bij op financieel gebied, zowel zakelijk als privé. Ze denken in het belang van de ondernemer en handelen accuraat. Buiten dit alles is Yver een gemoedelijk kantoor waar je je geen klant voelt maar een beetje familie”.

Steffan Nijmeijer


salon-elegance-enschede-1948 logo 1

“Voor jezelf beginnen geweldig, maar de boekhouding, dat was en is echt niet mijn ding. Via mijn ouders kwam ik in 1987 in contact met Yvonne en Erwin. Na al die jaren heb ik nog steeds geen klachten. Niet van de belasting maar ook zeker niet over hen. Yver Administraties is een kantoor wat altijd voor je klaar staat. Voor hen is nooit iets teveel, onder het genot van een kopje koffie kun je bij hen voor al je vragen terecht. Yver Administraties is gewoon een gerust gevoel, ik hoef me over boekhouding geen zorgen te maken. Ik ben al jaren klant en hoop dit nog jaren te blijven”.

Eugeniek van der Zee – van het Heul


logo pluimers

“Yver Administraties is voor ons van begin af aan een kantoor waar je van op aan kunt. De korte lijnen zijn voor ons van onschatbare waarde. Het geruggensteund weten door een deskundige op administratief en belastingtechnisch terrein is voor ons een zorg minder. Hun adviezen kunnen we adequaat toepassen in onze werkzaamheden. Bij het uitwisselen van onze papieren is er altijd tijd voor persoonlijk contact”.

Henk Pluimers


 


logo dema

“Yvonne en Erwin Wolberink doen niet alleen mijn boekhouding maar zitten vooral als adviseurs naast mij. Het zijn meedenkers en dat waardeer ik zeer”.

Henny Schiphauwer