Diensten

Wat Yver Adminstraties voor u kan betekenen

 

Boekhouding

Wij verwerken periodiek uw boekhouding zodat deze altijd up to date is. Daarbij bespreken we telkens na verwerking de stand van zaken zodat u weet waar u aan toe bent.

Jaarrapport

Aan het einde van uw boekjaar stellen wij uw jaarrekening op. Pro actief adviseren wij u aan de hand van deze rapportage. In de visie van Yver Administraties is het belangrijk dat dit jaarverslag u tijdig bereikt.

Bedrijfsadvisering

Naast bovengenoemde periodieke informatievoorziening, treden wij graag op als uw gesprekspartner bij o.a. aanvraag van kredieten, pensioenplanning, etc.. Daarbij verliezen wij nooit uw privé  situatie uit het oog.

Loonadministratie

Bent u werkgever dan begeleiden wij u bij alle zaken rondom uw personeel. Van het opstellen van arbeidsovereenkomsten, aanmelden bij diverse instanties tot het verstrekken van de loonstrook en alle andere voorkomende werkgeverszaken.

Startersbegeleiding

Als startende ondernemer / ZZP-er krijgt u te maken met allerlei wellicht onbekende zaken. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Het opzetten van uw administratie, advies bij debiteurenbeheer, aanvragen BGL (voorheen Verklaring Arbeidsrelatie / VAR) regelen wij samen met u.

Fiscale dienstverlening:

–        Aangifte Omzetbelasting

–        Aangifte Loonheffing

–        Aangifte Vennootschapsbelasting

–        Aangifte Inkomstenbelasting